Najnovšie recenzie zo sekcie Mapy a sprievodcovia
Kratky roman ktory optikou skoroo stratenych mladych nazera na trpku realitu dnesneho Ruska.
dobrá cena aj kvalita
- Výborná kniha, konečne nielen kniha s fotkami, ale aj s bohatými informáciami, odporúčam každému.
- Kniha sa zaobera tajomnom a tato tema je pre mnohych zaujimava.
- Sme veľmi spokojní s týmto produktom,dobrý popis,osvetlenie a celkovo aj veľmi dobre vyzerá ,je ozdobou interiéru.
výhoda
Asi nejpodrobnější mapa Vietnamu u nás, chybí detaily některých lokalit, plány velkých měst, zvýšilo byto hodnotu mapy.
- 16:9
- Oproti prvej verzii menej zámkov
Mapy dobré na plánovanie ciest, podľa vlastných skúseností je GPS navigácia v Grécku často nepresná až zavádzajúca, preto vlastný itinerár na výlety je veľmi vhodný.
- nič :/ .. naozaj píšam do políčka "výhody"
- obraz zložený zo štyroch samostatných okien, nedá sa sústrediť na sledovanie konkrétneho obrazu
- zlý strih
- menu DVD je pomalé a neprehľadné
- v rámci info o Bratislave sú použité "turistické" zábery z korunovácie Márie Terézie. Miesto ukážky pamiatok BA je tam zobrazených pár ľudí v kostýmoch. Pre zahraničného turistu to nemá absolútne žiaden význam a súvis.
- Ak to chcete venovať ako upomienkový predmet zahraničnej návšteve, tak si urobíte veľkú hanbu
- Od DVD som očakával, že ukáže napr pamiatky UNESCO. Pár ich skutočne bolo ukázaných, ale vôbec netuším, ktorá bola ktorá ... žiaden popis, len formou sumárneho zoznamu v textovej časti
- V textovej časti som očakával, že sa dozviem niečo viac o Slovensku. Dozvedel som sa len pár doslova heslovitých údajov typu: Štátny jazyk: Slovenčina, počet obyvateľov: 5.400.000
- Ani len štátna hymna nie je kompletná :/
- Pri všetkej úcte k p. Barabášovi, mám z videa pocit, že je výsledkom ročníkovej práce nejakého študenta miesto profi práce p. Barabáša
- Ktorékoľvek youtube video o SR je lepšie spracované
NEKUPOVAŤ !!!
Videl som od p. Barabáša veľa filmov a vždy som bol spokojný. Nechápem, čo sa stalo, ale toto bol naozaj obrovský krok vedľa.
Našťastie mi ho v predajni umožnili vrátiť.
- Osvědčená kvalita
- žádné
Velmi pomalé doručení
- pekne popisane trasy
- pekne a putavo popisana trasa
- mapy by mohli byt vacsie, pripadne skladacie
- zaujimave tipy na tury
nie sú tam cyklotrasy
kniha podrobne popisuje tie najdôležitejšie miesta z jednotlivých krajín v bez toho, aby človek musel kupovať niekoľko kníh o každej krajine
- ☺
Rýchle bezproblémové dodanie
- glóbus je veľmi pekný, kombinuje politické rozdelenie sveta s fyzickým zobrazením, ktoré sa zobrazí po zapnutí svetla umiestneného vo vnútri glóbusu. Vďaka optimálnej úrovni svetla vytvára príjemné podsvietenie miestnosti, deti sa s ním radi zabávajú a tým sa učia hrou.
glóbus má primeranú veľkosť, názvy sú čitateľne.. po zasvietení sa objavia nové názvy.. je aj peknou dekoráciou do obývačky.. škoda, že niektoré názvy sú skomolene preložené a nepresne zlepené časti..
môj glóbus sa na druhý deň používania začal prepaľovať.. zrejme odpadnutá žiarovka vo vnútri.. našťastie sme boli v blízkosti.. pozitívne hodnotím rýchlosť a ústretovosť pri reklamácií.. obratom poslali nový glóbus.. veľmi dobrá úroveň komunikácie s obchodom (p.Skopek).. uvidíme aký bude nový glóbus..
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »